BEZ POVRATA NOVCA ZA KARTE: Koncerti Andrea Rijua, Are Malikijana i Lare Fabijan u maju, junu i novembru 2021.

V. N.

29. 09. 2020. u 07:34

SVETSKI priznati violinisti Andre Riju i Ara Malikijan, kao i pop zvezda Lara Fabijan, neće održati koncerte ove godine u Beogradu, zbog situacije sa koronom koja je i dalje veoma nepovoljna, te će u srpskoj prestonici nastupiti u maju, junu i novembru 2021.

БЕЗ ПОВРАТА НОВЦА ЗА КАРТЕ: Концерти Андреа Ријуа, Аре Маликијана и Ларе Фабијан у мају, јуну и новембру 2021.

Andre Riju poručio Beograđanima da će se videti 10. novembra 2021. / Foto Z. Jovanović

- Zdravo, dragi moji prijatelji u Srbiji - obratio se publici u našoj zemlji osnivač "Johan Štraus orkestra" Ande Riju, koji će umesto 25. novembra ove godine, u "Štark areni" održati koncert 10. novembra 2021. - Moj orkestar i ja smo se toliko radovali povratku u vašu lepu zemlju i nastupu za vas ove godine, ali vaša sigurnost, mojih divnih fanova, mojih muzičara i tima, koji su svi deo velike Andre Riju porodice, je na prvom mestu! Radujemo se da vas vidimo sledeće godine u Beogradu, zahvaljujemo se na strpljenju i molimo vas da ostanete zdravi.

Koncert libansko-jermenskog maestra na violini Are Malikijana u Sava centru bio je odložen u martu, pa je novi datum zakazan za 14. oktobar, a sada je definitivno odložen za 10. maj 2021. na istom mestu.

Kanadsko-belgijska kantautorka i glumica Lara Fabijan, čiji je beogradski koncert takođe dva puta odlagan, nastupiće u "Štark areni" 26. juna 2021. i to će biti njeno premijerno gostovanje u Srbiji.

Organizatori navode da za sva tri koncerta nije potrebno menjati karte za nove datume, jer ulaznice automatski važe za aktuelne termine. Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije o neiskorišćenim ulaznicama za otkazane ili odložene događaje, organizator može kupcu ponuditi da ulaznicu iskoristi prilikom narednog održavanja događaja ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji, najkasnije do 31.decembra sledeće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna