VAPAJ TANJE SAVIĆ: Sve ima svoje zašto, možda je ovo i trebalo da se desi

Novosti online

07. 09. 2020. u 18:04

TANjA SAVIĆ željno iščekuje da ponovo vidi svoje sinove, koji su trenutno sa njenim mužem Dušanom Jovančevićem u Australiji.

ВАПАЈ ТАЊЕ САВИЋ: Све има своје зашто, можда је ово и требало да се деси

Foto: arhiva VN

Pevačica se oglasila na Instagramu inspirativnim statusom i otvorila dušu.

- Niko i ništa vam ne može zabraniti da se smejete. Život je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucas, gubiš. Tako da sam mnogo toga naučila iz svega ovog. Možda je ovo i trebalo da se desi.

Sve ima svoje zašto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne možemo da se izvučemo, ali nam za sve to On ipak daje snagu. Onda u stvari i shvatimo koliko smo jaki. Koliko u nama zapravo ima borbe. A onda krenu da se dešavaju cudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niko i nista vam ne moze zabraniti da se smejete.Zivot je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucas, gubis. Tako da sam mnogo toga naucila iz svega ovog. Mozda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zasto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne mozemo da se izvucemo, ali nam za sve to On ipak daje snagu. Onda u stvari i shvatimo koliko smo jaki. Koliko u nama zapravo ima borbe. A onda krenu da se desavaju cudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je tezak put, ne dozvolite da vas iko koci u svojoj sposobnosti da zivite zivot, da radite ono sto volite, da volite vase bliznje. Pokidajte sve lance koji vas stezu godinama i otrgnite se iz tog zla! Ps.Mnogo mi je vasih poruka stiglo i vidim da puno ljudi ima koji su u istoj situciji kao ja ili prolaze kroz slicno ali eto, njihov glas se nije cuo jer nemaju mogucnost da se obrate javnosti. Tako da dragi moji, svi vi koji prezivljavate sve ovo ili pokusavate da pobegnete iz toksicnog odnosa molim vas da pisete ovde u komentare a ne meni u dm. Neka vase poruke stignu i do drzavnih institucija ( a nadam se da hoce) ako se na vreme osvestimo. Hajde da sprecimo nasilje, i kontrolu nad necijim zivotom. Jedan zivot imate i itekako ste zasluzili da budete srecni! 💫🙌🙏👩‍👦‍👦 #tanjasavic #izaberidazivis #borba #ljubav #sreca #radost #mysons #mylife #mychose

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Sep 7, 2020 at 5:45am PDT

Put ka slobodi je težak put, ne dozvolite da vas iko koči u svojoj sposobnosti da živite život, da radite ono što volite, da volite vaše bližnje. Pokidajte sve lance koji vas stežu godinama i otrgnite se iz tog zla - napisala je Tanja.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)