BUDITE PAMETNI, KORONA JE STRAŠNA! Dejan Milićević pobedio virus, pa ispričao kako je tekla njegova borba

Novosti online

02. 08. 2020. u 10:30

DEJAN Milićević uspešno se oporavlja nakon što je pobedio bitku sa virusom covid-19, a otkrio je kroz šta je sve prošao.

БУДИТЕ ПАМЕТНИ, КОРОНА ЈЕ СТРАШНА! Дејан Милићевић победио вирус, па испричао како је текла његова борба

Foto: Instagram

Dejan je srećan što je virus pobedio, pa se zahvalio i doktorima koji su mu pomogli.

- Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu - rekao je Dejan, pa dodao:

- Moždanog udara nikad nije bilo, operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja.

Foto: Printscreen

- Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku - budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo - zaključio je Dejan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)