VREĐANJE PRED PRIJATELJIMA PRESUDILO: Žestoku svađu su Haris i Melina imali dan pred njeno napuštanje vile na Senjaku

Novosti onlajn

03. 04. 2024. u 18:55

RAZVOD Harisa i Meline Džinović izazvao je pravi haos, kako u medijima, tako i među njihovim kolegama.

ВРЕЂАЊЕ ПРЕД ПРИЈАТЕЉИМА ПРЕСУДИЛО: Жестоку свађу су Харис и Мелина имали дан пред њено напуштање виле на Сењаку

Foto: ATA images

Mišljenja i strane su podeljene. Tim Haris vs tim Melina.

Foto: ATA images

Dok jedini misle da je loše što Haris toliko javno blati ženu sa kojom ima dvoje dece, drugi smatraju da je to logično jer se tek sada suočio sa tim da ga je Melina godinama varala.

I u celoj priči nedostajao je detalj - kako je tačno došlo do toga da Melina nestane iz kuće i ode bez pozdrava i najave.

Dan pred poslednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u poseti prijateljima i imali žestoku svađu.

Foto: ATA images

- Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja "Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala". Melina je nekoliko puta rekla "Hari, ne s**i", ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- priča blizak prijatelj ovog para. Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:

Foto: ATA images, Jutjub printskrin/Paparaco lov Pink

- Godinama je išla po gradu i pričala "Godinama gradimo ovu vilu, nameštaj najskuplji stiže od svetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće.

Podsećanja radi, Haris Džinović je otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave