OD SMEHA DO SUZA: Alen Islamović svojim pojavljivanjem izazvao lavinu emocija (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

23. 03. 2024. u 19:20

ROK ZVEZDA Alen Islamović održao je sinoć tročasovni koncert u MTS dvorani prvi put nastupajući u ovoj dvorani kao solista.

ОД СМЕХА ДО СУЗА: Ален Исламовић својим појављивањем изазвао лавину емоција (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Bojan Petrović

Krajnje nostalgično veče uz pesme u rasponu od "Bijelog dugmeta", "Divljih jagoda", pa do Alenovih solo numera, izazvalo je lavinu toplih emocija, pa čak i suza.

Foto: Bojan Petrović

Koncert je započeo pesmom, kako je nosio naziv "Ti si moja eksplozija".

Foto: Bojan Petrović

Da publika nije bila imuna na to, svedoče brojne ovacije na ljubavnu pesmu „Heroin“, iz Alenove solo karijere, kojom je otvorio nastup, da bi se zajedno sa svojim dobro uvežbanim bendom odmah nadovezao pesmom "Bijelog dugmeta" "Pljuni i zapjevaj" iz davne 1986. na kojoj publika nije štedela glasove i aplauze.

Foto: Bojan Petrović

Posebnu emociju Beograđana izazvale su u nizu i pesme "Bijelog dugmeta", antologijski hitovi domaće rok scene, pa su osim gromoglasnog pevanja, publikom žamorili smeh i suze uz nostalgične note pesama: "Haj nek se čuje", "Ne spavaj mala moja", "Nakon svih ovih godina", "Šta ima novo", "Napile se ulice", "Lipe cvatu", "Ako ima Boga", "A i ti me iznevjeri".

Foto: Bojan Petrović

Hitove "Divljih jagoda", čiji je član takođe nekada bio: "Motori", "Let na drugi svet", "Šejla", "Metalni radnici", "Kap po kap", dovele su rokenrol žurku ove večeri do usijanja.

Foto: Bojan Petrović

Za sam kraj koncerta, publiku je Alenov bend nagradio čuvenom pesmom "Bijelog dugmeta", "Ružica si bila", koja je doslovno probudila svaku emociju u telu Beograđana.

Foto: Bojan Petrović

Kompletnu atmosferu sa koncerta, kao i intervju sa Alenom, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)