MOJ KOSTA ZNA DA VOZI, NARAVNO: Dara Bubamara o snimku vožnje automobila koji je podelio njen petnaestogodišnji sin

Novosti onlajn

19. 01. 2024. u 23:55

SIN Dare Bubamare, Kosta (15) je na svom Instagram profilu podelio snimak iz pevačicinih kola, koji je pokrenuo buru na mrežama.

МОЈ КОСТА ЗНА ДА ВОЗИ, НАРАВНО: Дара Бубамара о снимку вожње аутомобила који је поделио њен петнаестогодишњи син

Foto: Novosti

Naime, on je objavio snimak na kom se vidi kako neko vozi Darin automobil marke "mercedes", a svi su odmah pomislili da je pevačica dala kola svom petnaestogodišnjem sinu.

Foto: Printskrin Instagram/kosta_kesic

Dara se sada oglasila i demantovala navode. Ona je istakla kako je automobil vozio Kostin drug koji ima 18 godina, a da je njen naslednik samo podelio snimak na svom profilu i pohvalio se maminim kolima.

Foto: Novosti

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave