IMALA SAM SVE SNIMLJENO: Branka Sovrlić otkrila koja Brenina pesma joj je izmakla za dlaku

Novosti onlajn

19. 01. 2024. u 22:25

BRANKA SOVRLIĆ ima pesme koje su postale vanserijski hitovi, a malo ko zna da mnoge njene numee potpisuje ni manje ni više nego njen suprug.

ИМАЛА САМ СВЕ СНИМЉЕНО: Бранка Соврлић открила која Бренина песма јој је измакла за длаку

Foto: N.Skenderija

Ipak, pojedine pesme su joj se dopale na prvu loptu, ali kako kaže, nisu joj bile suđene.

Foto: N. Skenderija/Instagram printskrin/branka_sovrlic

-U početku karijere imala sam jednu pesmu i već snimila i matricu i sve i na kraju je Miša Marković dao Breni tu pesmu. I onda mi je rekao ‘Daću ti dve pesme, a dve neću’, iako sam bila početnica i imala sam snimljeno sve, matrice sam snimila u studiju 5, do kojeg nije bilo lako doći, a to si mogao samo ako si dobar pevač stvarno- počela je priču Branka, a potom nastavila:

-Ja sam mu tada rekla ‘Neću ti uzeti nijednu pesmu’. Krenula je već turneja, beogradska estrada me je tad odmah zapazila i predložila me PGP-u, a znate kako je to bilo, osam urednika odlučuje da li ćete da snimate kada donesete demo. I ja sam odmah snimila i dobila zeleno svetlo za ploču.

Foto: Nikola Skenderija

Na pitanje koju pesmu je Miša Marković dao Lepoj Breni umesto njoj, Branka je odgovorila:

-„Recite mu da ga volim“, eto, to je bila moja jedina nesuđena pesma. Krenulo se malo trnovito, ali dobro- otkrila je pevačica.

Iako se i sama Branka oprobala u pisanju tekstova, kako kaže, uvek je taj deo posla radije prepuštala suprugu koji je tvorac njenih najvećih hitova.

-Moj suprug je zaista vanserijski inteligentan, načitan je i fakultetski obrazovan, poliglota. Dovoljno je da mu kažete samo neki naslov ili reč i on smisli tekst. Čak i pesme koje sam snimala od drugih kompozitora često je menjao, bar neke reči, da to sve ima smisla i bude savršeno. Radio mi je i spotove, normalno, iz prevelike ljubavi prema meni je samo meni pisao- rekla je Branka.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)