BILO JE TO JEDNO INTERESANTNO ISKUSTVO: Ivana Selakov otkrila šta se dešavalo kada je zakoračila na estradu

Novosti onlajn

28. 12. 2023. u 23:25

IVANA SELAKOV svojevremeno je učestvovala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali je tada bila mlada i nije napravila zavidan rezultat.

БИЛО ЈЕ ТО ЈЕДНО ИНТЕРЕСАНТНО ИСКУСТВО: Ивана Селаков открила шта се дешавало када је закорачила на естраду

Foto ATA Images

Nešto kasnije postala je prepoznatljiva kao prateći vokal, a pratila je u okviru sastava „Beauty Queens“ Mariju Šerifović kada je u Helsinkiju pobedila na Evroviziji.

Foto ATA Images

Ivana je potom započela karijeru, a nekoliko njenih hitova danas su sastavni deo repertoara na mnogim zabavama i veseljima.

Foto Arhiva

No, davne 2005. godine Ivana je na audiciji za „Zvezde Granda“ u Somboru otpevala pesmu Cece Ražnatović „Lepotan“, a snimak je retko viđen u javnosti.

-Potpuno sam tada bila u svetu neke zabavne muzike, pevala sam isključivo to. Naravno da sam i tada znala dosta komercijalnih pesama. Ovo je bila druga sezona, nakon ove audicije sam prošla u takmičenje – rekla je Ivana u emisiji „Grand parada“.

Foto: Novosti

Pevačica je priznala da je na samoj audiciji bila malo zbunjena i uplašena jer su oko nje bili samo pevači koji su pevali narodnu muziku, a ona je tada pevala samo zabavnjake.

-Tada se forsirala narodna muzika i oko mene su sve bili narodnjaci. Sada ima svega i roka, opere, čak i stranci dolaze da pevaju. Narodnjaci i ja smo bili u ratu tada, nisam baš bila vična da otpevam to najbolje moguće, ali sam prošla dalje, bilo je to jedno interesantno iskustvo – priznala je Ivana i dodala:

-Posle sam tokom takmičenja pevala i birala pesme koje znam i volim. Za prvu emisiju sam otpevala „Žena starija“, to je bio ultra hit! Ali nisam tada toliko bila u materiji kao sad, boja mi je bila smešna.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini