KAKVA ČAST: Sloboda Mićalović dobila mural u Beogradu (FOTO)

Novosti onlajn

02. 11. 2023. u 21:25

SLOBODA MIĆALOVIĆ dobila je posvećeni mural u Beogradu, a fotografije koje je podelila su predivne.

КАКВА ЧАСТ: Слобода Мићаловић добила мурал у Београду (ФОТО)

Foto: Printscreen

Na zidu su oslikani moćni simboli – daske i crvena zavesa što simbolizuje pozorište koje glumica toliko voli, zatim kuća iz čuvenog ostvarenja „Na mlečnom putu“ u kojem je igrala sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči, te njeno ime – Sloboda, koje je ujedno i najvažnija stvar u životu svakog čoveka.

Sloboda se sama potpisala na ovom delu umetnika Ivana Ilića, a uz fotografije i snimak je napisala:

– Baš ovaj zid, baš ovo mesto, baš ovi ljudi divni i Beograd, grad u kome sam se od prvog dana osećala bezbedno, voljeno, kao kod kuće. Hvala od srca – napisala je ona.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!