MOJI PUTIĆI: Lepa Lukić održala završni solistički koncert u karijeri (FOTO)

Dušan Cakić

22. 10. 2023. u 22:25

NACIONALNA estradno-muzička umetnica Srbije Lepa Lukić večeras je održala završni solistički koncert u MTS dvorani, u Beogradu.

МОЈИ ПУТИЋИ: Лепа Лукић одржала завршни солистички концерт у каријери (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

Koncert pod simobličnim nazivom "Lepini putići", bio je na mestu gde je Lepa gradila svoje početke višedecenijske karijere, u nekadašnoj dvorani Doma sindikata a čuvenu pevačicu  pratio je orkestar Miše Mijatovića.

Foto: D. Milovanović

Pri izlasku na scenu, održala je emotivni govor, a u toku istog su joj krenule suze, te je i prisutne raznežila. Ona se zahvalila publici koja je prati već 56 godina koliko traje njena karijera, a poklonila im je i pesmu iznenađenja, koju je dobila. Naime, pesma govori o njenom životu, pa ju je pročitala publici, koja ju je nagradila velikim aplauzom. Obećala je i da će, pošto im se svideo tekst, pesmu i snimiti. Muzički deo večeri započela je svojom prvom pesmom u karijeri i velikim hitom "Od izvora dva putića".

Foto: D. Milovanović

Lepa je posle nekoliko godina pauze ponovo zapevala beogradskoj publici, a sada poslednjni put izvela svoje najveće hitove.

Na ovo važno veče za Lepu došla su mnoga imena sa estrade i njene kolege, koje su joj se pridružile na sceni: Dragica Radosavljević Cakana, Milan Topalović Topalko, Zorica Brunclik, Ivan Milinković, Ana Bekuta, Snežana Đurišić.

Foto: D. Milovanović

Nema sumnje da su Lepa, publika u dvorani, ali i njene kolege uživali u veličanstvenoj muzičkoj večeri.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Petar Marić otkrio da je zahvaljujući harmonici obišao svet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom