TRIJUMF U PREPUNOJ ARENI: Aleksandra Prijović sumirala utiske posle prvog uspešnog koncerta (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

29. 09. 2023. u 17:35

FOLK ZVEZDA Aleksandra Prijović sinoć je započela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada" koncertom u beogradskoj "Štark Areni", gde je obećala nezaboravnu noć koja je bila ispunjena muzikom, emocijama i hitovima.

ТРИЈУМФ У ПРЕПУНОЈ АРЕНИ: Александра Пријовић сумирала утиске после првог успешног концерта (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

Sinoćni spektakl bio je deo trilogije, budući da će Aleksandra i večeras, kao i sutra nastupiti u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji, pred hiljadama fanova koji su uspeli da dođu do svojih ulaznica, budući da su karte za sve tri večeri rasprodate u rekordnom roku.

Foto: I. Marinković

Koncert je započela svojim prvim velikim hitom "Za nas kasno je". Nakon otpevane prve pesme, Aleksandra je zaplakala i obratila se svojoj mami.

Foto: I. Marinković

- Mama, da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jednog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko, a vidi nas sada. Mama znam da i ti plačeš - rekla je na sceni folk zvezda.

Foto: I. Marinković

Publika je počela da vrišti i aplaudira, a kroz gusta scenska svetla mnogima se mogla videti i suza koja nazire iz oka.

Foto: I. Marinković

Brojne poznate ličnosti sinoć su došle da se provedu uz najveće hitove mlade folk zvezde, među kojima su bili:

Foto: I. Marinković

- Svetlana Ceca Ražnatović,

Foto: I. Marinković

- Maja Berović,

Foto: I. Marinković

- Suzana Jovanović,

Foto: I. Marinković

- Mirka Vasiljević i Vujadin Savić,

Foto: I. Marinković

- Bojan Karić sa ženom i mnogi drugi.

Posle završetka prvog koncerta, Aleksandra je sumirala utiske sa ekipom "Večernjih Novosti", kao i sa prisutnim pripadnicima medija i dala svoj komentar nakon uspešne noći.

Foto: I. Marinković

- Hvala što ste došli i što ste uz mene sve ove godine. Pored toga što ste radili, nadam se da ste i uživali. Sve vreme sam se suzdržavala. Nisam krila emocije, ali nisam htela da plačem na svakih pet minuta, kako sam se stvarno osećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem. Mogla sam da plačem celu noć, od neverovatne energije. Hvala svima koji su bili, nadam se da će svaki koncert biti ovakav - rekla je Aleksandra.

Foto: I. Marinković

Folk zvezda je otkrila koji su joj trenuci u toku večeri bili najemotivniji.

- Najemotivniji mi je bio sam početak, kad sam izašla na binu. Tada sam se najviše plašila, kako ću da podnesem taj osećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Onda kad sam videla sina isto, kako je bio veseo sve vreme. Kada sam se obratila publici prvi put, kad sam se setila svog prvog dolaska u Beograd. I kada sam posvetila pesmi baki i deki "Sve po starom" - završila je Aleksandra.

Foto: I. Marinković

Mlada zvezda sinoć je postala prva "Zvezda Granda" koja je nastupila u najvećoj dvorani na Balkanu, ali je i oborila rekord Lepe Brene, kao jedina žena koja je više od jedne večeri na tom mestu pevala.

Foto: I. Marinković

Sinoć je održan prvi, od tri rasprodata koncerta. Večeras Aleksandru očekuje i drugi, a u subotu treći koncert u "Štark Areni".

Foto: I. Marinković

Kompletan intervju sa Aleksandrom, kao i atmosferu sa koncerta, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi