DOBILI PRILIKU: Hiljade najvećih fanova prvi biraju mesta za spektakl Dragane Mirković u Areni

Novosti onlajn

16. 09. 2023. u 20:35

VEĆ gotovo deceniju obožavaoci Dragane Mirković srtpljivo čekaju na novi koncertni spektakl Dragane Mirković u Beogradu.

ДОБИЛИ ПРИЛИКУ: Хиљаде највећих фанова први бирају места за спектакл Драгане Мирковић у Арени

Foto: Privatna arhiva

Oni koji su se registrovali na https://etix.rs/presale/ pružena je prilika da već od 16.9. od 10 sati mogu da među prvima odaberu mesta.

Foto: Miomir Milić

Prethodni koncert regionalne zvezde u Areni postavio je u tom trenutku rekord po brzini prodaje karata a pošto je bio samo jedna koncert desetine hiljada ljudi nisu uspeli ni da dođu do svojih mesta. Zato je danas hiljade najvernijih fanova kao i onih koji su poželeli da ne propuste jubilej folk zvezde imalo mogućnost da kupi ulaznice pre svih.

Dragana, koja ovih dana putuje u Australiju na turneju obratila se fanovima i tako oglasila početak pretprodaje, što je izazvalo dodatno oduševljenje na društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva

Zvaničan početak prodaje biće od 18.9. u 10 sati na sajtu https://efinity.rs/ a oni koji to žele mogu rezervacije za VIP mesta i barski sektor da naprave i putem call centra na broj 066/8888-383 a karte će tokom prvih 48 sati moći da se kupe po promotivnim cenama.

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku