OD DEPONIJE DO PORODIČNOG DOMA: Gagi Jovanović otkrio zašto je kuću sagradio baš na ovom mestu

Novosti online

05. 09. 2023. u 15:19

GLUMAC Dragan Jovanović ispričao je da je porodičnu kuću izgradio na imanju na kome je bila deponija, jer je pogled sa tog mesta prelep.

ОД ДЕПОНИЈЕ ДО ПОРОДИЧНОГ ДОМА: Гаги Јовановић открио зашто је кућу саградио баш на овом месту

Foto: V. Danilov

 - Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Branka i ja smo radili zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: "Što bih voleo ovde da imam kuću" - ispričao je čuveni glumac.

 - Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista "JDP-a", ja nezaposlena glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac - objasnila je Branka Draganovu najveću borbu za medije.

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

(Informer)

BONUS VIDEO:

"KOD MENE JE SVE TRANSPARENTNO" Rada Manojlović u emisiji "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)