MAHIR NEĆE U ZATVOR: Oglasilo se Tužilaštvo o pevaču "Zvezda Granda" koji je usmrtio pešaka

Novosti online

01. 09. 2023. u 12:10

UČESNIK "Zvezda Granda" Mahir Petrović, koji je osumnjičen da je 31. jula u Gornjem Vakufu "audijem" usmrtio pešaka i pobegao s mesta nesreće, neće biti pritvoren.

МАХИР НЕЋЕ У ЗАТВОР: Огласило се Тужилаштво о певачу Звезда Гранда који је усмртио пешака

Foto: Printskrin/Jutjub

Pevač Mahir Petrović će se zajedno s ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je za portal "Avaza" iz Tužilaštva Srednjobosanskog kantona.

U odgovoru Tužilaštva SBK navedeno je da se istraga provodi, te da nije bilo neophodno predlagati ovu meru zadržavanja u pritvoru.

 Tužilaštvo provodi istragu protiv M. P. zbog krivičnog dela teška krivična dela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći, dok se I. P. tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle učinjenog krivičnog dela.

- Tužilaštvo je u saradnji s policijom obezbedilo dokaze, te ocenilo da nije neophodno predlagati meru pritvora. Inače, stav je sudske prakse da je ovo restriktivna mera i primenjuje se samo u situacijama koje su propisane Zakonom o krivičnom postupku Federacije Bosne i Hercegovine - odgovoreno je za "Avaz" iz Tužilaštva SBK.

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J. B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M. P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I. P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja - navodi se u saopštenju MUP-a SBK.

BONUS VIDEO: REFLEKSIJA ŽIVOTA: Ples koji nas menja iz korena - uči muškarca da bude muškarac, ženu da bude žena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu