„TROPIKO“ TRIJUMFOVAO U RODNOM GRADU: Popularni bend ponovo na „Roštiljijadi“ gde je prvi put osetio čari velike bine

Игор Митић
Igor Mitić

24. 08. 2023. u 19:17

Momci iz popularnog sastava „Tropiko bend“ prepoznatljivom energijom i pozitivnošću ostavili su snažan utisak na svoje sugrađane i sve posetioce 33. „Leskovačke roštiljijade“. Iako su pre šest godina učestvovali na festivalu roštilja, prvi put su održali koncert na novom trgu u gradu odakle su potekli i gde je počela njihova muzička karijera. Ovaj, za njih, novi koncertni prostor bio je ispunjen do poslednjeg mesta.

„ТРОПИКО“ ТРИЈУМФОВАО У РОДНОМ ГРАДУ: Популарни бенд поново на „Роштиљијади“ где је први пут осетио чари велике бине

foto: I.Mitić

- Kada smo počinjali Leskovac nam je baš na „Roštiljijadi“, kao tada neaktuelnom bendu, omogućio da osetimo čari velike bine, a muzičari znaju koliko to znači. Sada se družimo sa publikom uz mnogo više godina iskustva i hitova sa svojih pet studijskih albuma, a u pripremi je i šesti koji bi trebalo da objavimo u oktobru – kazao je Aleksandar Cvetković, frontmen „Tropika“.

Od kada je izašao na binu do poslednjeg takta koncerta Sale je bio u neprekidnom pokretu. Đuskao je na sceni, silazio među publiku sa kojom se fotografisao, pa se ponovo vraćao na binu među svoje odlično „usvirane“ prijatelje sa kojima traje više od 20 godina.

foto: I.Mitić

- Druženje sa publikom će biti izvanredno, lepo, emotivno i puno dobre energije i ljubavi – rekao je Sale pre prvog izlaska na binu.

„Tropiko bend“ je to obećanje i ispunio. Videlo se da su se ovi momci osećali kao svoji na svome. Možda su, baš zbog toga, na podijumu ostavili i poslednji atom snage trudeći se da se svi dobro zabave. Pozdravljo je Sale i sugrađane koji su koncert pratili sa terasa okolnih stambenih zgrada. Bilo je i onih koji su sa „Tropikom“ slavili rođendan uz poruku koliko ih vole, a Sale im je uzvratio čestitkama.

foto: I.Mitić

Ređao je „Tropiko“ hitove poput: „Zauvek tvoj“, „Samo idi“, „Cigareta“, „Neko treći“, „Zar ti“, „Ne zovi me“, „Sve moje zore“, „Misliću na tebe“..., a ovaj spektakularan nastup završila je publika koja je, na Saletovu molbu, nastavila da peva i dok su popularni Leskovčani odlazili sa scene.

Mnogi posetioci su, šetajući gradom, potom komentarisali da je „bilo baš dobro“, a čulo se i još mnogo superlativa. Pre koncerta gradonačelnik Goran Cvetanović je, na prijemu članova „Tropiko benda“, ocenio da Leskovac pruža Leskovčanima samo najbolje, a da mu oni to na adekvatan način vraćaju. Izgleda da je bio u pravu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!