ČIM UĐEM NA KOSOVO I METOHIJU SRCE MI STREPI: Zorana Pavić, Renato Henc i Milan Vasić nastupali na Kosovu i Metohiji

D. Z.

09. 08. 2023. u 16:11

ČIM uđem na Kosovo i Meothiju nekako mi srce ustreperi. Zaista volim da dođem na naše Kosovo i Metohiju i ovde sam uvek srećna jer je ovde, nekako posebna energija. Uvek se vratim puna divnih utisaka i ispunjena nekim pozitivnim utiscima, radosna...

ЧИМ УЂЕМ НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ СРЦЕ МИ СТРЕПИ: Зорана Павић, Ренато Хенц и Милан Васић наступали на Косову и Метохији

foto d.z.

OVO je za "Novosti" rekla Zorana Pavić a povodom boravka na KiM gde je u utorak uveče nastupala na manifestaciji "Zlatne ruke kosovke devojke" u okviru Dana Gračanice.

Pored pevača Renata Henca na istoj manifestaciji nastupao je i glumac Milan Vasić koji je u izjavi za "Novosti" otkrio da mu je ovo treći pevački nastup i to upravo na Kosovu i Metohiji.

- Ja sam već par meseci na Kosovu i Metohiji gde sam prtvo nastupao na humanitarnom koncertu u Štrpcu. Mislim da su ovakvi događaji potrebni našem narodu u svakom delu Kosova i Metohije, jer im je preko glave loših stvari. Zato imam u planu još nastupa po srpskim sredinama pri čemu će mi prioritet biti Osojane, Goraždevac , Velika Hoča i Orahovac, a kasnije ću pevati u Gračanici u mom ksoovskom pomoravlju - otkrio je za "Novosti" Milan Vasić planove o sledećim koncertima na Kosovu i Metohiji.

Inače, manifestacija „Zlatne ruke kosovke devojke“ održana je sinoć u Lapljem selu kraj Gračanice uz tradicionalne kosovske specijalitete i promociju narodnih rukotvorina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!