HURRICANE: Ovo će definitivno biti naše "leto" (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

19. 07. 2023. u 08:05

MUZIČKA GRUPA "Hurricane" objavila je svoj prvi album "Leto", a juče je održala njegovu veliku promociju.

HURRICANE: Ово ће дефинитивно бити наше лето (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Mlade i talentovane devojke Sara Kuruma, Jovana Radić i Miona Srećković, članice ovog sastava, osvojile su region.

Foto: ATA images

Kako i same ističu, zadatak da nadmaše popularnost prethodnica nimalo nije lak, a one sve vreme čvrsto gaze i spremne su na sve izazove.

Foto: ATA images

- Zaista smo uživale dok smo radile sve pesme i spotove, da opravdamo ime naše grupe i mnogo nade polažemo u sve numere - ističu mlade i talentovane "uraganke".

Foto: ATA images

- U grupi imamo našeg malog šefa a to je Miona. Ona nam je i mama i sve. Kuva nam, požuruje nas da ne kasnimo. Ona nam je tu nadređeni. Ovako se odlično slažemo. Mislile smo da to neće biti tako, ali kada smo se upoznale u studiju, odmah smo se združile - rekla je Sara.

Foto: ATA images

- Tri devojke uglavnom je uvek problem. Pre okupljanja se nismo međusobno družile tako da je u početku bilo upitno da li ćemo da se slažemo, kako ćemo da se slažemo i kako će sve da ispadne - rekla je Miona.

Foto: ATA images

- Onda sam nam ja spasila situaciju tako što sam gledala natalnu kartu. U natalnoj karti piše da smo trio fantastiko. Baš onako kompatibilne, sve nam se slaže. Dve trećine grupe čine vazdušni znaci i mi negde letimo, a Miona je zemljani i ona nas vuče. Ona nas malo spušta, mi nju malo dižemo i tako. Onda nam je vrhunski, tako smo ni na nebu ni na zemlji - ističe Jovana.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa "uragankama" pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte naslovnu numeru sa novog albuma "Leto":

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!