UHAPŠENA ĐIĐI HADID: Poznata manekenka procesuirana nakon kontrole na aerodromu

Novosti online

18. 07. 2023. u 17:20

ĐIĐI Hadid (28) je uhapšena je i optužena za posedovanje marihuane i pribora za drogu nakon što je prošle nedelje doletela na Kajmanska ostrva iz SAD, prenosi "TMZ".

УХАПШЕНА ЂИЂИ ХАДИД: Позната манекенка процесуирана након контроле на аеродрому

Foto EPA

Naime, ona je doputovala privatnim avionom na međunarodni aerodrom Oven Roberts 10. jula i prošla carinu sa svojim prtljagom.

Agenti carinske i granične kontrole provukli su njenu torbu kroz skener i ručno ih pretražili, pronašavši „malu količinu trave i pribora za pušenje“.

Utvrđeno je da je marihuana "samo za ličnu upotrebu", iako su Hadid i njen saputnik uhapšeni pod optužbom za uvoz marihuane i pribora za pušenje kanabisa.

Zvezda je procesuirana u pritvorskom centru na Kraljevskim Kajmanskim ostrvima - gde je dogovorena kaucija i kasnije puštena, do krivičnog gonjenja.

Ona je takođe kažnjena sa 1.000 dolara, a navodno u njenom dosijeu nema osude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)