MARIJI ŠERIFOVIĆ PAO MRAK NA OČI: Ja sam na rubu nervnog sloma, jel može neko da me razume?

Novosti onlajn

15. 07. 2023. u 23:25

NE DIRAJ lava dok spava poznata je izreka, a ne diraj lava kad je gladan, može biti neuporedivo opasnije. Upravo situacija koja se može podvesti pod ovu drugu krilaticu dogodila se Mariji Šerifović.

МАРИЈИ ШЕРИФОВИЋ ПАО МРАК НА ОЧИ: Ја сам на рубу нервног слома, јел може неко да ме разуме?

Foto: Jutjub printskrin/Marija Serifovic

Marija je doživela je veliku neprijatnost kada je aplikacija za poručivanje i dostavu hrane napravila krupnu grešku i ostavila nju i njeno društvo na rubu gladi. Pevačica je naime poručila hranu iz jednog restorana, a umesto više jela koja su joj bila i naplaćena dostavljač je doneo samo jedan jedini obrok.

Foto: Novosti

Pevačica nije mogla da se suzdrži od besa i nezadovoljstva, i to vrlo opravdano.

- Pitanje od 1 do 10 glasi koliko ste u stanju da ubijete čoveka zaduženog za dostavu hrane. Znači poručite nekoliko jela, jer ne radi se samo o meni, i oni donesu jedno. Donesu jedno jelo!, poručila je Marija koju je ova sitaucija vidno izbacila iz takta.

Pevačica je potom navela i koju je aplikaciju koristila, kao i odakle je trebalo da stigne sva poručena hrana, a iako je spremna da prizna greške, pitala se kako se greške dešavaju samo na njen račun, a ne na račun restorana.

Foto: Printskrin

Kako niste slučajno, kako vam se nije omanulo da niste sve poslali a naplatili samo jedno, nego naplatite sve a stigne samo jedno jelo?! Jedno jelo! Kako? Kako, pitam? Jel’ ima neko da me razume trenutno, jer sam na rubu nervnog sloma, pitala se Marija.

(Alo.rs)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA: Jelena Bašić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)