DIVLJE JAGODE NA KONCERTU U PETAK 13. OKTOBRA PREDSTAVIĆE SVOJ 13. STUDIJSKI ALBUM

Novosti online

28. 06. 2023. u 11:21

NAKON prošlogodišnjeg koncerta u MTS dvorani, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavljuju novi koncert na istom mestu u petak 13. oktobra. I nije slučajno petak 13. jer povod za jesenji koncert je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva „13".

ДИВЉЕ ЈАГОДЕ НА КОНЦЕРТУ У ПЕТАК 13. ОКТОБРА ПРЕДСТАВИЋЕ СВОЈ 13. СТУДИЈСКИ АЛБУМ

FOTO: Novosti

 Četiri singla sa albuma „13" su dobro poznata publici, a pesme „Plave noći" i „ Vanila i znoj" su već  uveliko na koncertnom repertoaru Divljih Jagoda.

Frontmen benda Zele Lipovača obećava žestok koncert u mts Dvorani, sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje" i par extra zanimljivih gostiju".

FOTO: Novosti

Ovih dana je aktuelan i koncertni album „Live in Beograd", snimljen upravo u mts Dvorani 08.oktobra prošle godine, koji je ujedno prvi koncertni album u karijeri Jagoda  dugoj 45 godina.

I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se „toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika".

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS, TICKETS.RS I EFINITY.RS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima