POJAVILE SE FOTOGRAFIJE SA CRKVENOG VENČANJA ĆERKE GAGIJA JOVANOVIĆA: Anđela i Mihail Dudaš se zakleli pred Bogom na večnu ljubav

Novosti online

24. 06. 2023. u 13:52

ANĐELA Jovanović i Mihail Dudaš upravo su se zakleli na večnu ljubav i pred Bogom, a sklapanju crkvenog braka prisustvovali su samo najbliži članovi porodice.

ПОЈАВИЛЕ СЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА ЦРКВЕНОГ ВЕНЧАЊА ЋЕРКЕ ГАГИЈА ЈОВАНОВИЋА: Анђела и Михаил Дудаш се заклели пред Богом на вечну љубав

Foto: Printskrin Instagram/_blejzmodesti

Mlada glumica i ćerka proslavljenih umetnika Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića nedavno je sa sa atletičarom Mihailom Dudašem sklopila građanski brak na kojem je ponela raskošnu venčanicu, a sada je u crkvi obukla skromnu belu haljinu.

Dudaš je odenuo laneno odelo za ovu priliku, a oboje su na glavi poneli zelene venčiće. 

Građansko venčanje su proslavili na jednom salašu u Krčedinu, a velika, gala svadba biće upriličena danas u Zemunu. 

Manja svadba je bila u prirodi, pored Dunava, a iako su mladenci pripreme veselja držali sve vreme u tajnosti, momenti sa venčanja istog dana su dospeli do javnosti.

Foto: Printskrin Instagram/_blejzmodesti

Mlada je blistala u beloj, dugoj korset venčanici sa dubokim šlicem, dugim velom i velikim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio tamno odelo i belu košulju, dok je posebno zanimljiv bio detalj koji je nosio na glavi u vidu venca.

Podsetimo, otac mlade, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović, ispratio je mezimicu do oltara, a potom se čvrsto grlio sa zetom, pa je jasno da se jako vole i poštuju.

- Apsolutno, naravno, zauvek - rekla je Gagijeva ćerka Anđela na pitanje da li uzima Mihaila za supruga, a ništa manje ubeđen nije bio ni Mihail.

Nakon što su se zavetovali na ljubav i brak, Mihail je ščepao mladu, a potom je usledio filmski poljubac.

(Informer)

BONUS VIDEO:

BEZ KONTROLE: Sara Jo ostvarila svoj najveći san

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove