Filmska avantura "Indijana DŽons" i artefakt sudbine 28. juna premijerno u MTS dvorani

Promo

30. 05. 2023. u 16:08

Premijera nastavka popularne franšize o Indijani Džons " Indijana Džons i artefakt sudbine" biće održana 28. juna u mts Dvorani s početkom u 20h. Karte za premijeru su u prodaji na mtsdvorana.rs, kao i na blagajni mts Dvorane.

Филмска авантура Индијана Џонс и артефакт судбине 28. јуна премијерно у МТС дворани

Promo

U petom nastavku čuvenog serijala Holivudski glumac Harison Ford vraća se legendarnoj ulozi ekscentričnog heroja arheologa. Od reditelja Džejmsa Mangolda poznatog i po filmu Le Man '66: Slavna 24 sata, koji mu je doneo nominaciju za nagradu Oskar i producenta Stiven Spilberga  stiže nastavak o avanturama  Džonsa, jednog od najpoznatijih filmskih likova.

Uz Harisona Forda uloge tumače i Džon Ris Dejvis koji je poslednji put viđen u trećem nastavku "Poslednji krstaški pohod"( 1989 ),  kao i sveži glumački kadar od voljenog danskog glumca Madsa Mikelsena, preko Antonio Banderasa, do Tobija Džounsa, Fibi Voler-Bridž i drugih.

Podsetimo, prvi film "Otimači izgubljenog kovčega" o Indijani Džons koji traga za izgubljenim Zavetnim kovčegom nastao je 1981. godine u režiji Stivena Spilberga i osvojio je četiri Oskara.

Drugi deo „Hram sudbine", nastao je tri godine kasnije (1984) , dok je treći nastavak franšize „Poslednji krstaški pohod" iz 1989. u kom se traga za gralom iz kog je na tajnoj večeri pio Isus Hrist delovao kao poslednji, sve dok 2008. nije snimljen četvrti nastavak „Kraljevstvo kristalne lobanje" u kom se traga za lobanjom koju su vanzemaljci ostavili na Zemlji.


KARTE SU U PRODAJI PREKO SAJTA MTSDVORANA.RS, KAO I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM I PREUZMITE FOTOGRAFIJE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri