ZATO ŠTO SAM JA AUTOR: Saša Matić otkrio koji mu je duet lično najdraži (VIDEO)

Dušan Cakić

25. 05. 2023. u 17:45

POP - FOLK ZVEZDA Saša Matić posle dužeg vremena održao je spektakularan nastup u prepunom beogradskom klubu.

ЗАТО ШТО САМ ЈА АУТОР: Саша Матић открио који му је дует лично најдражи (ВИДЕО)

Foto: Novosti

On je neposredno pred izlazak na binu razgovarao sa pripadnicima sedme sile, sa kojima je sumirao utiske i komentarisao razne teme. Tim povodom govorio je o aktuelnim temama.

Foto: Novosti

Saša je nakon toga sabrao utiske o osmomartovskom koncertu u Beogradskoj Areni.

- Prvo sam mislio 2016. kada sam svirao prvi put u Areni to je to, onda sam 2018. rekao ovo je sigurno to i ne može dalje. Onda sam 2023. shvatio da uvek može bolje i da uvek može više i da uvek može stepenik napred. - rekao je Saša i otkrio kako su mu prijatelji priredili rođendansku žurku:

- Jaoj tu su mi napravili papazjaniju ovi moji drugari i prijatelji. Ja nisam imao nameru uopšte nisam imao nameru da nešto slavim i da pravim, ali oni su moji prijatelji toliko godina i uživaju sa mnom u društvu pa nisu izdržali da me ne iznenade tog 26. aprila da se napravi ta rođendanska žurka. Ja sam bio potpuno pogubljen i to sam saznao u pet sati da se dešava i prosto je bilo onako da smo od nemogućeg napravili moguće.

Foto: Novosti

Matić je otkrio i na čije koncerte će otići ove godine.

- Sve zavisi kada će to biti i gde ću biti u trenutku kada se koncerti budu održavali. Obično su to dani kada ja negde radim, ali svakako ću negde otići. Sad na čiji ću otići rano je da vam kažem jer još uvek ne znam plan ali drago mi je da se uopšte vratilo vreme koncerata. Jedno vreme je to bilo u nekoj stagnaciji da bi se nakon ove nesrećne korone sve vratilo na staro i sve krenulo svojim tokom onako kako treba.

I Jelena Rozgai Milica Pavlović istakle su da su prve poruke nakon uspešno održanih koncerata dobile od Vas.

- Ja o tim stvarima vrlo vodim računa pogotovo kada su moji prijatelji u pitanju. I kada su koncerti i kada su rođendani i neki njima značajni datumi. Ne samo Milica i Jelena nego svi moji prijatelji na estradi i van estrade, znaju da sam ja vrlo revnosan, sačekam ponoć i odmah sam prvi da čestitam to što treba da se čestita. - rekao je on prisutnim novinarima pa otkrio koji od snimljenih dueta mu je najdraži:

Foto: Novosti

- Ne mogu vam to reći jer sam imao želju da snimim duete sa svima njima. Sve su mi podjednako drage, ali možda pesma na koju sam najponosniji to je "More tuge" koju sam snimio sa Severinom jer sam ja autor te pesme.

Zatim se osvrnuo na najtežu saradnju koju je imao sa kolegama kada su dueti u pitanju.

- Nijedna zaista. Mogu da kažem da je bilo najteže ali morali smo brzo da reagujemo kada sam radio duet sa Severinom. Imali smo nešto, kada smo snimali duet u Zagrebu ja sam bukvalno stigao u pet da to snimimo i isproduciramo a ja sam već u devet imao avion za Dubrovnik da se vratim jer sam morao uveče da budem u Crnoj Gori - zaključio je Saša.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Sašom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

MUZIČKI TRENDOVI SU NEKAD BILI MNOGO KVALITETNIJI | Sa zvezdama na ti | Br. 11 | Kaja Ostojić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati