MISTERIJA AUTOBIOGRAFSKOG NOVITETA: Tanja Savić će prvi prvi put u karijeri objaviti ovakvu numeru

Dušan Cakić

10. 05. 2023. u 16:10

FOLK zvezda Tanja Savić poslednje dve pesme koje je izdala su "Boli li" i "Potaman", a sada izlazi nešto potpuno neočekivano.

МИСТЕРИЈА АУТОБИОГРАФСКОГ НОВИТЕТА: Тања Савић ће први први пут у каријери објавити овакву нумеру

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

Sledeće godine Tanja proslavlja 20 godina svoje karijere a estradi i muzičkoj sceni, pevačica je jednom prilikom izjavila za medije da bi volela da održi veliki koncert u to ime, na kom bi pozvala sve svoje kolege iz prve generacije "Zvezda Granda" - Baneta, Stevana, Darka, Nemanju i Slavicu.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

Ali pre toga Tanja će uskoro svoju publiku obradovati novom pesmom.

- Evo, ekskluzivno za "Novosti", snimila sam pesmu koja je autobiografska. Sve moje pesme u sebi imaju autobiografske primese, ali ova sada je u potpunosti. Mislim da će publika biti oduševljena. Ne mogu da otkrivam baš o čemu se radi. Dajem mogućnost da se nagađa, znate šta se sve dešavalo u prethodnom periodu mog života, tako da pogađajte o čemu ću pevati. Mislim da sam pomogla ovim putem (smeh), da se lako otkrije. Pesma uskoro izlazi - ističe Tanja.

A sve to Tanja je neke detalje i fotografije podelila i sa svojim pratiocima na svojoj Instagram platformi.

- Uskoro stiže nova pesma koju su radili moji novi saradnici. Snimanje spota je trajalo 12 sati. U ovoj pesmi pretočila sam svu onu emociju koja je bila u meni prethodne tri godine. I još nešto... hoćemo li mojim pratiocima otkriti kako se pesma zove - napisla je Tanja na Instagramu.

Ostaje da vidimo, kada će ista ugledati svetlost dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)