PRISETILA SE TEŠKIH MOMENATA: Nakon što je izbačena iz stana, glumica završila u domu

Novosti online

17. 04. 2023. u 10:59

HRVATSKA glumica, Jadranka Matković progovorila je o teškom periodu u svom životu nakon što je pre pet godina izbačena iz svog stana u Zagrebu, a potom se i teško razbolela.

ПРИСЕТИЛА СЕ ТЕШКИХ МОМЕНАТА: Након што је избачена из стана, глумица завршила у дому

Foto: Printskrin/Jutjub/TV UNOFFICIAL

Kako je sama istakla, razbolela se zbog svega što ju je snašlo u životu i teških momenata nakon što je izbačena iz stana.

- Jedan mi je lekar savetovao da izbacim to iz glave jer, kada počnem vraćati film i razmišljati o tome, stvarno me dovodi do ivice ludila. Razbolela sam se, uništavalo me to, sve dok nisam spala na 39 kilograma i završila u bolnici. Nemoć da išta učinim bila je nepodnošljiva, zato sam i otišla u dom - rekla je za Večernji list.

Foto: Printskrin/Jutjub/HRT

Jadranka sada živi u jednom domu za stare i ističe da joj je na tom mestu dobro.

- Svi su fenomenalni! Negovatelji, kuvarice, čistačice, servirke, svi se jako lepo brinu o nama. Neočekivano su dobri, svaka im čast - kazala je.

BONUS VIDEO: USKRŠNjI SPECIJAL: Slađa Allegro u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni