ANASTASIJA PROPUSTILA VELIKO PORODIČNO SLAVLJE: Ceca otkrila koji je razlog za to

Novosti online

09. 04. 2023. u 21:49

SESTRIČINA Cece Ražnatović, Helena Ocokoljić proslavlja 18. rođendan, a tom prilikom regionalna zvezda je otkrila mnoge detalje.

АНАСТАСИЈА ПРОПУСТИЛА ВЕЛИКО ПОРОДИЧНО СЛАВЉЕ: Цеца открила који је разлог за то

Foto: Instagram

Naime, Anastasija se nije pojavila na rođendanu što je mnoge zaintigiralo, a Ceca je otkrila i Heleninu želju.

- Helena nije imala nikakvu posebnu želju za svoje punoletstvo, ona je jako skromna devojka i kada god sam je pitala je l ima neku želju, ona je rekla da ja odlučim i izaberem. Nije imala nikakvih posebnih želja - rekla je Ceca.

Svetlana je izjavila kako je danas posebno emotivna jer se prisetila trenutaka kada je Helena bila mala i kakve je sve nestašluke pravila.

- Što se evociranja uspomena tiče, to se samo osvrnete i setite se kad je bila beba, kako je rasla, pa kako je bila nevaljala... Ali ceo dan danas smo pod pozitivnim uzbuđenjem što je donekle i prirodno i nadam se da ćemo imati super žurku. Možda se i latim mikrofona večeras - rekla je ona.

Ceca je otkrila da njena Anastasija ne može da dođe na punoletstvo zbog papira, te da je će ovaj događaj proslaviti bez nje.

- Anastasija nažalost neće doći zato što čeka papire, već dugo je nema i tamo je, jer ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca za Informer.

BONUS VIDEO: CECA SAMO ZA "NOVOSTI": Nova pesma i to - saradnja sa poznatim pevačem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)