ANASTASIJA PROPUSTILA VELIKO PORODIČNO SLAVLJE: Ceca otkrila koji je razlog za to

Novosti online

09. 04. 2023. u 21:49

SESTRIČINA Cece Ražnatović, Helena Ocokoljić proslavlja 18. rođendan, a tom prilikom regionalna zvezda je otkrila mnoge detalje.

АНАСТАСИЈА ПРОПУСТИЛА ВЕЛИКО ПОРОДИЧНО СЛАВЉЕ: Цеца открила који је разлог за то

Foto: Instagram

Naime, Anastasija se nije pojavila na rođendanu što je mnoge zaintigiralo, a Ceca je otkrila i Heleninu želju.

- Helena nije imala nikakvu posebnu želju za svoje punoletstvo, ona je jako skromna devojka i kada god sam je pitala je l ima neku želju, ona je rekla da ja odlučim i izaberem. Nije imala nikakvih posebnih želja - rekla je Ceca.

Svetlana je izjavila kako je danas posebno emotivna jer se prisetila trenutaka kada je Helena bila mala i kakve je sve nestašluke pravila.

- Što se evociranja uspomena tiče, to se samo osvrnete i setite se kad je bila beba, kako je rasla, pa kako je bila nevaljala... Ali ceo dan danas smo pod pozitivnim uzbuđenjem što je donekle i prirodno i nadam se da ćemo imati super žurku. Možda se i latim mikrofona večeras - rekla je ona.

Ceca je otkrila da njena Anastasija ne može da dođe na punoletstvo zbog papira, te da je će ovaj događaj proslaviti bez nje.

- Anastasija nažalost neće doći zato što čeka papire, već dugo je nema i tamo je, jer ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca za Informer.

BONUS VIDEO: CECA SAMO ZA "NOVOSTI": Nova pesma i to - saradnja sa poznatim pevačem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!