BORAVI U MANASTIRIMA, A EVO OD ČEGA ŽIVI: Milan Stanković pokrenuo svoj biznis u Americi - ozbiljno zarađuje

Novosti onlajn

21. 03. 2023. u 11:29

PEVAČ Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

БОРАВИ У МАНАСТИРИМА, А ЕВО ОД ЧЕГА ЖИВИ: Милан Станковић покренуо свој бизнис у Америци - озбиљно зарађује

Foto: Printcreen/Instagram

Kako je muzičku karijeru stavio na "stendbaj", mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču za "Republiku".

Foto: Instagram printscreen/milanstankovic

Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega. On bukvalno iz Beograda vodi ceo biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cveta - zaključuje izvor.

Da podsetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - rekao je kaluđer tada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BOLNA ISPOVEST PENZIONERA: Nemam rodbine, potpuno sam sam, svake večeri na stolu ostavljam papire za sahranu