NEMANJINA DEVOJKA NEMA OD BOLA: Poslednja objava tragično stradalog pevača na Tik-toku rastužila sve (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2023. u 10:04

NEMANjA Vuković, pevač Zvezda Granda, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke petlje.

НЕМАЊИНА ДЕВОЈКА НЕМА ОД БОЛА: Последња објава трагично страдалог певача на Тик-току растужила све (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok/nemanja.vukovic

Nemanja je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, a na svom Tik-tok nalogu je često objavljivao obrađene pesme, a poslednju koju je objavio je mnoge rastužila. Naime, on je u svom stilu otpevao pesmu Željka Samardžića "Grlica" čije reči teraju suze na oči.

@nemanja.vukovic Malo drugačija pozadina ☺️ Pohvale/kritike ili ako imate neku želju,pišite u komentare ☺️ #srbija #bosna #balkan #viral #nemanjavukovic #grlica #zeljkosamardzic ♬ Grlica - Nemanja Vukovic

Inače, za medije se oglasio njegov kolega i prijatelj Aleksandar Stević, koji je otkrio kako su izgledali pevačevi poslednji dani, a onda je spomenuo i Nemanjinu devojku koja je nema od bola i tuge.

- Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče posle toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džaba sad... Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu - rekao je Aleksandar.

Foto: Printskrin/Instagram/nemanjavukovicc (Novi Tag)

On je otkrio kako je Nemanjina devojka reagovala na ovu tužnu vest.

- Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspeo da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspeo da dobijem njegovu devojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat - poručio je on za Kurir.

BONUS VIDEO: VELIKA TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE: Prvi snimci nakon požara u kom je stradalo dvoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili