PEVAČICA PODELILA SNIMAK IZ DETINJSTVA: Prepoznajete li ko je vrckava devojčica sa mikrofonom u rukama? (VIDEO)

Novosti online

03. 03. 2023. u 22:27

OD kada se pojavila na muzičkoj sceni, pevačica Barbara Bobak ne prestaje da intrigira javnost kako poslovnim uspesima, tako i privatnim životom.

ПЕВАЧИЦА ПОДЕЛИЛА СНИМАК ИЗ ДЕТИЊСТВА: Препознајете ли ко је врцкава девојчица са микрофоном у рукама? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Ona danas važi za jednu od najuspešjihi pevačica mlađe generacije, a tome svedoči broj nastupa koji ima, ali i pregledi na njenim pesmama.

Barbara je jedna od aktivnijih pevačica i na društvenim mrežama, a u poslednje vreme postala je glavna zvezda i na Tik-Toku.

Tamo deli zanimljive snimke koje uvek izazovu lavinu reakcija u javnosti, a tako je bilo i ovog puta. Naime, ona je podelila video iz detinjstava na kome se vidi kako peva.

@barbara.bobak Da li bi vaša trogodišnja verzija bila ponosna na vas? Pišite mi 😊 #fyp #foryou #foryoupage #barbarabobak ♬ original sound - barbara.bobak

Taj video je uporedila sa jednim od nastupa, a iz ovoga se može videti da se snovi ostavruju onima koji žele i rade na tome da uspeju u onome što su naumili.

-Da li bi vaša trogodišnja verzija bila ponosna na vas? Pišite mi – poručila je Barbara uz ovaj video.

(Grandonlajn)

BONUS VIDEO: ILDA ŠAULIĆ: Muzika je vezivno tkivo našeg naroda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove