ZADESILA IH TEŠKA SUDBINA: Mladen je pre pola godine sahranio suprugu, jedan detalj vezuje njihove smrti

Novosti online

19. 02. 2023. u 07:58

VEST da je pevač grupe "Nemoguće vruće", Mladen Vidović tragično je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Doboju. Prizori sa mesta nesreće lede krv u žilama, a da sve bude dodatno bolnije i tužnije, otkriveno je da je njegova supruga preminula svega 6 meseci pre.

ЗАДЕСИЛА ИХ ТЕШКА СУДБИНА: Младен је пре пола године сахранио супругу, један детаљ везује њихове смрти

Foto: Fejsbuk

Odmah se nametnulo pitanje, zar je sudbina morala da bude tako surova, te da oba života jedne porodice odnese u tako kratkom vremenskom razmaku.

Teretnim vozilom "volvo" upravljao je drugi učesnik saobraćajne nesreće, koji je zadobio teže povrede, dok je Vidović vozio automobil "Fiat", kako navode bosanski mediji. Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu u Doboju, a policija je prijavu dobila u 21.50 časova.

Ono što je manje poznato, da je pevač nedavno doživeo tragediju, kada je izgubio svoju voljenu suprugu Sabinu, koju je neizmerno voleo. Mladen je na svom profilu na društvenim mrežama u avgustu prethodne godine podelio fotografiju umrlice pokojne supruge, Sabine, gde se vidi da je umrla u 60. godini života.

Da li je koincidencija ili ne, detalji govore da su Mladen i njegova supruga u istoj godini života preminuli, u razmaku od samo šest meseci.

(SD)

BONUS VIDEO: ČETIRI GODINE BEZ KRALjA NARODNE MUZIKE: Godišnjica smrti Šabana Šaulića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis