PRVI PUT POKAZALA ĆERKE: Sara DŽesika Parker 13 godina skrivala bliznakinje od medija (FOTO)

Novosti online

01. 10. 2022. u 00:36

SARA Džesika Parker oduševila je posetioce premijere njenog poslednjeg filma "Hokus Pokus 2", kada se pojavila ne samo u društvu supruga, takođe glumca Metjua Broderika, već je i sa ćerkama bliznakinjama koje je za sve ove godine javnost retko mogla da vidi.

ПРВИ ПУТ ПОКАЗАЛА ЋЕРКЕ: Сара Џесика Паркер 13 година скривала близнакиње од медија (ФОТО)

Foto: EPA

Paparaco fotografije mogu se nabrojati na prste obe ruke, a i Sara i Metju na sve moguće načine pokušavali su da zaštite njihovu privatnost i osiguraju im kakvo-takvo, ali ipak normalno detinjstvo.

Zbog toga se čuvena Keri Bredšo "skućila" u Njujorku, a ne u Los Anđelesu kao druge zvezde, gde je sa ćerkama, sinom i mužem godinama u istom stanu. Paparacima je strogo zabranjeno da fotografišu njenu decu, a sada, kada su devojčice napunile 13 godina, konačno je rešila da ih pokaže svetu. 

Merion i Tabata, koje je glumica dobila preko surogat majke, izrasle su u prave devojke, a za ovu priliku su obukle haljine i sandale sa visokim potpeticama. Sara je i dalje zaštitnički grlila svoje devojčice, a u jednom momentu im se pridružio i Metju.

Sara i Metju imaju i sina Džejmsa koji ima 20 godina, a medijima je poznato da on studira u Njujorku i nema ambicije da se bavi glumom kao njegovi roditelji.

Foto: Profimedia

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama