SEVERINA PUŠTENA NAKON ISPITIVANJA: Detalji drame u Hrvatskoj, čeka se saopštenje policije

J. KERBLER

30. 08. 2022. u 21:13

ZAGREBAČKA policija uhapsila je danas oko podneva pevačicu Severinu Vučkoviću, nakon što su od kolega iz Splita dobili zahtev za njeno privođenje zbog njene navodne tuče sa rođenom sestrom.

СЕВЕРИНА ПУШТЕНА НАКОН ИСПИТИВАЊА: Детаљи драме у Хрватској, чека се саопштење полиције

Foto:Jutjub printskrin/Gloria Glam

Drama je, kako su preneli hrvatski mediji, počela u ponedeljak u domu Severinine majke, gde se okupila porodica, a mirno veče se pretvorilo u pravi horor. Severinina sestra Marijana ispričala je policiji da je napadnuta u toku noći, kada se povela rasprava o porodičnim stvarima, a čak su i komšije potvrdile da se iz stana čula buka. Severina i njena sestra navodno su se prvo posvađale, a zatim i potukle, a po prvim iskazima Marijane u tuči je stradao ceo stan.

Kada je Severina otišla, Marijana je počela da lupa na vrata stanarima zgrade i da zapomaže, a neki su ispričali i da se bacala po stepeništu kako bi se samopovredila. Marijana je zatražila i lekarsku pomoć, ali "rane", po mišljenju lekara, nisu bile teške. Konstatovane su joj povrede na glavi i leđima, ogrebotine i posekotine. Prema drugoj verziji, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila pevačicu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanela joj povrede.

Foto: Printscreen Instagram/severina

 

MAJKA NAJBEZBEDNIJE UTOČIŠTE

U SUKOBU dve sestre stradala je i Severinina majka, koja se teško nosi sa porodičnom situacijom. Nakon ovog incidenta, Severina se obratila i svom advokatu, a tek će se videti hoće li i protiv koga policija da podnese prijavu.

Severina, inače, često naglašava značaj majke Ane u njenom životu, a nedavno je čestitala i rođendan "najboljoj majci na svetu".

- Ovaj zagrljaj i ove ruke su me napravile čovekom, usadile toplinu i nežnost, mama je moje najbezbednije utočište - napisala je povodom majčinog rođendana.

Severina uz Marijanu ima i sestru Zdenku, a taj deo porodice nije dobro prihvatio što je pevačica bila u vezi sa Igorom Kojićem.

Ipak, Marijana se obratila policiji, koja je odmah rešila da se ispita ceo slučaj, ali pošto Severinu nisu mogli da nađu, zatraženo je njeno privođenje kako bi dala iskaz.

Policija ju je uhapsila na zagrebačkom aerodromu, kada je sleteo avion iz Splita. Nakon što su je ispitali, puštena je, a u međuvremenu je pretražena i njena kuća.

Advokat pevačice Male Matić je novinarima potvrdio hapšenje i dodao da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem.

- Nema potrebe za svom tom predstavom, koja za sobom povlači i druge stvari, poput pretresa doma, kao da je reč o najvećem kriminalcu - rekao je advokat.

Šta se tačno dogodilo, za sada se ne zna, jer policija nije izdala saopštenje, a okolnosti zbog kojih je došlo do svađe i tuče biće utvrđene istragom. Prema nekim izvorima, Severina nije bila u dobrim odnosima sa svojom sestrom. Danas se moglo čuti mnogo protivrečnih tvrdnji, pa čak i ona da je pevačici sve namešteno i da je Marijana, navodno, i ranije prijavljivala Severinu, ali ne i za nanošenje povreda. Kako godinama traju sporovi koje Severina vodi sa bivšim suprugom Milanom Popovićem, neki smatraju da je i ovo deo tog scenarija. Ranije je bilo i svađa oko zemljišta u Splitu. Oca, koji je bio vozač kamiona, sestre su izgubile kada su bile devojčice, a Severina često dolazi u Split da poseti majku, koja je dobar deo života radila kao konobarica u mlečnom restoranu.

MARIJANA DOŠLA NIOTKUDA

SEVERININA majka izjavila je novinarima da je Marijana "došla niotkuda" i da se "sama bacala".

- Nije joj prvi put da prijavljuje sestru - kaže Severinina majka.

Pevačica je juče na društvenim mrežama objavila fotografije, na kojima se vidi da je sva izgrebana i u podlivima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati