STEFAN ODUŠEVIO MAVRAKA: Koncertom slavnog violiniste i zrenjaninske Filharmonije počeli "Dani piva"

B. GRUJIĆ

13. 08. 2022. u 13:15

KONCERTOM Zrenjaninske filharmonije sa solistom Stefanom Milenkovićem, zvanično je počeo muzički program tradicionalne manifestacije "Dani piva", na glavnom trgu u Zrenjaninu, ispred Gradske kuće.

СТЕФАН ОДУШЕВИО МАВРАКА: Концертом славног виолинисте и зрењанинске Филхармоније почели Дани пива

Foto: B.Grujić

Sjajan nastup pratilo je više hiljada ljudi, a među njima i čuveni operski pevač Bela Mavrak koji je sa Zrenjaninskom filharmonijom na istom mestu, nastupio prošle godine.

- Zaista je divno, ovaj trg je tako živ sa prirodnim kulisama od ljudi u publici i mnogi treba da se ugledaju - naglasio je Milenković ističući sjajnu atmosferu, dobru energiju i zabavu u Zrenjaninu.

Uz fantastičan vatromet, na kraju osmog nastupa Zrenjaninske filharmonije, muzičari su sa mnogo emocija pozdravili oduševljenu publiku.

- Mnogo smo lakše sve organizovali, praktično, iz godine u godinu taj posao nam ide sve bolje, tim je uigran, organizatori već znaju kako da pripreme binu za simfonijski orkestar i sve ostalo - istakao je neposredno nakon koncerta Roman Bugar, direktor Zrenjaninske filharmonije, podsećajući na još jedan nastup u nedelju, 14. avgusta na istom mestu sa sjajnom pevačicom Amirom Medunjanin, koja će pevati melodije iz filma "Toma", Silvane Armenulić i Tome Zdravkovića. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece