NAJOMRAŽENIJA ŽENA U HOLIVUDU PONOVO JE TRUDNA: Nakon javnog linča i gubitka bebe okrenula je novi list

Novosti online

04. 08. 2022. u 23:40

LOŠ period za Krisi Tajgen, čini se, konačno iza nje.

НАЈОМРАЖЕНИЈА ЖЕНА У ХОЛИВУДУ ПОНОВО ЈЕ ТРУДНА: Након јавног линча и губитка бебе окренула је нови лист

Foto: EPA

Poznati par, pevač Džon Ledžend i tv zvezda i model Krisi Tajgen čekaju dete! Manekenka je vest saopštila putem društvene mreže Instagram gde je objavila fotografiju na kojoj u vešu pokazuje trudnički stomak.

- Poslednjih nekoliko godina bile su u najmanju ruku mračne emocije, ali radost je ponovno ispunila naš dom i srca - napisala je Krisi koja sa suprugom Džonom Ledžendom ima ćerku Lunu i sina Majlsa.

Pristizale su brojne čestitke poznatih ličnosti - od Irine Šajk do Kejt Bekinsejl. Manekenka je u postu na mrežama otkrila da je dugo odlagala da objavi da je ponovo trudna.

- Posle svakog pregleda rekla sam: 'U redu je, ako je danas zdrava, objaviću', ali onda odahnem kada čujem otkucaje srca i shvatim da sam i dalje previše nervozna.

Istakla je da je zdravstveno stanje za sada savršeno i da je ona puna nade, ne osvrćući se na tužnu prošlost koja joj je potpuno okrenula život. Naime, Krisi Tajgen i Džon Ledžend su 2020. izgubili prevremeno rođenog sina kog su nazvali Džek. U znak sećanja na njega oboje su istetovirali njegovo ime.

- Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo -napisala je manekenka uz svoju objavu na Instagramu.

Nakon toga se na nekoliko meseci povukla iz javnost života, a onda je doživela javni linč 2021. i tako od jedne od omiljenih zvezda postala najomraženija žena u Holivudu. Ovaj nadimak nije dobila tek tako, već nakon što su procureli njeni tvitovi iz 2011. u kojima je tada 16-godišnjoj starleti Kortni Stoden poručila da "treba da se ubije".

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere