"SLUČAJNO SAM SE UDALA": Tijana Bogićević progovorila o udaji i krahu braka

Novosti online

17. 07. 2022. u 18:26

PEVAČICA Tijana Bogićević u emisiji "Magazin in" progovorila je o svom braku i nedavnom razvodu koji je iznenadio domaću javnost.

СЛУЧАЈНО САМ СЕ УДАЛА: Тијана Богићевић проговорила о удаји и краху брака

Foto V. Danilov

- Iza sebe imam jedan brak, udala sam se sa 33 godine. Morala sam da se udam da bismo živeli zajedno, jer smo živeli u Americi, prosto je bilo praktično da se udam, zbog papira. To jeste bila prava ljubav, ali takav je sistem, da ako želiš tamo da živiš, moraš da se venčaš. Možda, da nije bilo neophodno, možda se nikada ne bismo ni venčali - rekla je Tijana.

- Nikada nisam ni mislila da ću da se udam, jer sam razmišljala: 'ko će mene da oženi'? Isuviše sam bila svoja, naročito za nekoga ko je našeg mentaliteta... Slučajno se i desilo da se udam, a bilo je i praktično - nasmejala se pevačica.

Podsetimo, pevačica koja je 2017. predstavljala Srbiju na 62. "Evrosongu" u Kijevu sa pesmom In Too Deep, potvrdila je u jednoj emisiji da se razvela od afroameričkog pevača Marka Robertsona, posle sedam godina braka.

Foto: Fejsbuk/Tijana Bogićević

Tekst potpisa

Doduše, nije htela da kaže kada se tačno desio razvod bračne zajednice, koja je funkcionisala na daljinu, tačnije na relaciji Boston—Beograd.

Par se upoznao još 2006. godine, kada je on gostovao na albumu Vlade Georgijeva, a ona pevala prateće vokale u Barbinom bendu. Spojila ih je muzika, a na ludi kamen su stali 2015. u Americi, da bi onda usledilo i crkveno venčanje u Srbiji.

Mark i Tijana su u Bostonu pokrenuli i zajednički posao vezan za organizaciju proslava, ali se ona vratila u svoju zemlju, gde joj je muzička karijera procvetala posle "Pesme Evrovizije".

(Pink)

BONUS VIDEO - Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)