ĆERKA ALEKA BOLDVINA OTKRILA DA JE SILOVANA: Otvorila se na društvenim mrežama, pa priznala da je i abortirala

Novosti online

29. 06. 2022. u 00:18

ALEK Boldvin nedavno je šokirao javnost kada je saopštio da u sedmoj deceniji sa suprugom Hilarijom čeka sedmo dete, a onda je njegova ćerka Ajrland (26) objavila snimak koji je sve potresao.

ЋЕРКА АЛЕКА БОЛДВИНА ОТКРИЛА ДА ЈЕ СИЛОВАНА: Отворила се на друштвеним мрежама, па признала да је и абортирала

Foto: Instagram/ irelandbasingerbaldwin

Ćerka holivudske zvezde u snimku koji je podelila na TikToku ispričala je da je bila silovana kao tinejdžerka i da za taj događaj niko nije znao osim medicinske sestre kojoj se požalila radi pregleda. Ona je ispričala i da je u to vreme puno pila, družila se i bila u toksičnim vezama i prijateljstvima.

- Neću danas u detalje ispričati šta se dogodilo, ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo. To je promenilo tok mog života. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da je tako, nanela je mnogo boli meni i ljudima koje volim - priznala je Ajrland, zatim istakla da je kasnije u životu abortirala.

Kada je videla koliko "drugih hrabrih žena deli svoje priče", navelo ju je na razmišljanje kako bi izgledao njen život da je ostala trudna.

- I da sam morala da odgajam bebu tokom svega kroz šta sam prolazila u to vreme... Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup - rekla je Boldvinova naslednica.

Otkrila je da je kasnije neplanirano zatrudnela sa svojim dečkom.

- On mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze. I opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor - priznala je Ajrland Boldvin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna