ANDREA BOČELI IMA ZGODNE SINOVE: Žene ih obožavaju, a jednom ni DŽenifer Lopez nije odolela (FOTO)

Novosti online

18. 06. 2022. u 00:52

ČUVENI operski pevač Andrea Bočeli godinama je u braku sa Verinikom sa kojom je dobio ćerku, a pre nje, italijanski tenor bio je oženjen Enrikom Kenzati sa kojom je dobio dva sina.

АНДРЕА БОЧЕЛИ ИМА ЗГОДНЕ СИНОВЕ: Жене их обожавају, а једном ни Џенифер Лопез није одолела (ФОТО)

Foto: P. Milošević

Andrea je u braku sa prvom suprugom dobio dva dečaka - Matea (24) i Ejmosa (27). Bočelijevi sinovi se baš kao njihov otac bave muzikom, a izrasli su u momke za kojima žene uzdišu.

Mladi Mateo se inače bavio manekenstvom pa je jednom prilikom za američki modni brend Gues pozirao sa pevačicom Dženifer Lopez.

On je takođe pokazao i nneverovatan talenat izvedbom pesama, a i više je i nego jasno da je najmlađi sin nasledio pevački dar od tate. Pokazao je i kako zna da svira klavir jednako dobro kao njegov otac.

- Tehnički naši glasovi su jako različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea Bočeli.

Dok Mateo gradi pevačku karijeru, njegov brat Ejmos koji je po zanimanju je inženjer, ističe putem Instagram profila kako je veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova.

Andrea (63) je sa svojom drugom suprugom Veronikom Berti (38) u braku od 2014. godine. 2012. godine dobili  su ćerku Virdžiniju, a Bočeli je u više navrata isticao da im razlika od 25 godina nikada nije smetala.

- Velika razlika u godinama je tradicija u mojoj porodici – postojala je i kod mog oca i moje majke. Osim toga, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima - rekao je Bočeli.

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DEVOJKE, NJIH SE ČUVAJTE: Ovo su najveći PRELJUBNICI horoskopa