BOČELI U BEOGRADU: Slavni tenor 22. jula u srpskoj prestonici

Novosti online

13. 06. 2022. u 12:38

ANDREA Bočeli, maestro svetske muzičke scene, nastupiće 22. jula u prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest, najavili su organizatori.

БОЧЕЛИ У БЕОГРАДУ: Славни тенор 22. јула у српској престоници

Foto: P. Milošević

Slavni tenor nastupiće u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali reke Save.

Prepoznat širom sveta kao najvoljeniji tenor, sa preko devedeset miliona prodatih nosača zvuka, svakim novim nastupom pomera granice svetske muzičke scene.

Pre samo par dana nastupio je na proslavi sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu, a tokom karijere pevao je pred četiri američka predsednika, tri pape, pred brojnim premijerima i na najznačajnijijm sportskim i kulturnim manifestacijama širom sveta.

Andrea Bočeli u Beograd stiže posle devet godina.

Dolazak u srpsku prestonicu potvrđen je i na Tviter profilu slavnog tenora.

- Srećni smo što možemo da objavimo da će Andrea Bočeli nastupiti 22. jula 2022. u Beogradu u okviru prvog izdanja Belgrade River Fest. Ulaznice za koncert su u prodaji od 14. juna na prodajnim mestima Ticket Vision i onlajn na ticket.rs - objavljeno je na Bočelijevom Tviter profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)