HRISTININ ŽENSKI RODOSLOV: Glumica raznežila pratioce na Instagramu porodičnom fotografijom

T. L.

14. 06. 2022. u 14:15

ČETIRI žene, četiri generacije i naizgled jedan isti osmeh - tako bi mogla da se "prevede" fotografija koju je Hristina Popović (40) postavila na instagram-profilu. Popularna glumica objavila je sliku sa ćerkom, majkom i bakom, uz komentar: "Maratonke, četiri generacije".

ХРИСТИНИН ЖЕНСКИ РОДОСЛОВ: Глумица разнежила пратиоце на Инстаграму породичном фотографијом

Foto: Printskrin/Instagram

Hristina je tako raznežila prijatelje koji su ispod fotografije ostavljali sledeće komentare:

- Ženska energija. Divno je videti četiri generacije zajedno. Predivne i svaka je svoja. Što bi Konstrakta rekla - iza mene stoji moja mama, iza moje mame, moja mama, mama...

Sve četiri imaju punđicu u kosi, slično su obučene, ali se, čini, isto i smeju. Inače, Hristinina mama je Sonja Vukićević (71), naša proslavljena balerina, koreografkinja i glumica. Njena majka ima 96 godina i profesorka je istorije u penziji. Najmlađa na fotografiji je Hristinina ćerka Luča, čiji je otac hrvatski glumac Bojan Navojec. Zajedno izgledaju kao savršen četverac, a glumica je i više puta govorila koliko joj je podrška porodice važna.

Hristina, inače, važi za veliku ljubiteljku ekstremnih sportova i to je nešto po čemu je vrlo prepoznatljiva. Sa diplomom ronilačkog spasioca, kao devojka je provodila uzbudljive trenutke na Baliju, Majorki, u Dominikani... Susrela se u Karipskom moru sa ajkulom od dva metra i tako uspela da pobedi strah. Uvek je volela egzotiku, a beg od klišea i rutine tražila je stalno menjajući sportove - od košarke preko snoubordinga i roup džampinga do profesionalne vožnje rolšua, sve je to bio njen život. Možda joj je adrenalin najviše skočio dok je obilazila Severni pol sankama, učestvujući 2017. godine u čuvenoj svetskoj ekspediciji.

Avantura je definitivno njeno drugo ime, što joj je, kako je rekla, glumački život redovno priređuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!