ŠAKIRA NAKON RAZVODA U HITNOJ POMOĆI: Pevačica se oglasila potresnom porukom (FOTO)

Novosti online

05. 06. 2022. u 09:50

KOLUMBIJSKA pevačica Šakira, koja je nedavno potvrdila da prekida 12-godišnju vezu s Barseloninim igračem Pikeom, otkrila je zašto je završila u vozilu hitne pomoći u kojem su je snimili paparaci.

ШАКИРА НАКОН РАЗВОДА У ХИТНОЈ ПОМОЋИ: Певачица се огласила потресном поруком (ФОТО)

Foto: EPA

Naime, 45-godišnja pevačica otkrila je da je njen otac Vilijam Mebarak Šadid doživeo nezgodan pad te je završio u bolnici.

- Stigle su mi brojne poruke zabrinutosti jer sam nedavno viđena u vozilu hitne pomoći u Barseloni - započela je pevačica objavu na Tviteru.

- Samo sam htela da vas obavestim da su te fotografije nastale prošlog vikenda, kada je moj tata, nažalost, teško pao, a ja sam ga otpratila kolima hitne pomoći u bolnicu gde se sada oporavlja - nastavila je.

Priložila je i fotografiju na kojoj nežno ljubi očevo lice koje je prekriveno modricama.

Podsetimo, Šakira i Pike su rešili da stave tačke na glasine o razvodu i uputili su zajedničko pismo.

Objavili su da se nakon 12 godina veze i dvoje dece rastaju, a to su saopštili zajedničkim pismom koje je prikupila agencija EFE.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - istakli su.

Podsetimo, njihova ljubavna priča je počela pre 12 godina na Svetskom prvenstvu fudbalu u Južnoj Africi. Iz dvanaestogodišnje veze imaju dva sina, Milana i Sašu.

(B92)

BONUS VIDEO - HIMNA SRBIJE ZA ITALIJANSKOG VOZAČA: Paolo Brajnik vozi trke sa licencom naše zemlje

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)