BESKRAJNO SAM TUŽNA: Potresna poruka Ane Bekute šest meseci nakon smrti Milutina Mrkonjića

Novosti online

23. 05. 2022. u 17:01

DANAS se obeležava šest meseci od smrti počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini.

БЕСКРАЈНО САМ ТУЖНА: Потресна порука Ане Бекуте шест месеци након смрти Милутина Мркоњића

Foto: Instagram

Tužnim povodom oglasila se i Ana Bekuta.

On je preminuo pre tačno šest meseci, a porodica i prijatelji su se okupili na groblju kako bi mu odali šestomesečni pomen. Osim što se na današnji dan obeležava pola godine od njegove smrti, ovaj datum je značajan i zbog toga što bi danas Milutin napunio 80 godina.

- Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bili bismo nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina.

- Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života, njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

BONUS VIDEO - POMEN MILUTINU MRKONjIĆU: Ana Bekuta u crnini, porodica i prijatelji došli da odaju poštu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!