MANESKIN SE VRAĆA NA EVROVIZIJSKU SCENU: Bend nastupa na velikom finalu takmičenja

Novosti online

06. 05. 2022. u 23:44

ITALIJANSKI emiter Rai otkrio je da će bend Maneskin, koji je u Italiju doveo Evroviziju, nastupiti na Velikom finalu kao specijalni gosti.

МАНЕСКИН СЕ ВРАЋА НА ЕВРОВИЗИЈСКУ СЦЕНУ: Бенд наступа на великом финалу такмичења

Foto: EPA

Aktuelni šampioni Pesme Evrovizije doživeće povratak na scenu ovog takmičenja u subotu 14. maja. Italijanski bend Maneskin je odgovoran za vraćanje takmičenja u svoju zemlju, a sada će moći da podsete Evropu tačno zašto.

Maneskin je postao prilično naviknut da nastupa u arenama od trijumfa na Evroviziji na Roterdamu 2021. godine.

- Arena PalaOlimpico će služiti kao poslednja stanica u onome što je postalo prepun raspored velikih svirki za četvorku. Ali to će naravno biti veoma posebno i za Maneskin i za našu italijansku radiodifuziju, s prošlogodišnjom pobedom koja je pokrenula grupu na međunarodnom nivou i vratila takmičenje u Italiju po prvi put u više od tri decenije - navodi se u saopštenju.

Za svoj nastup na Velikom finalu, Maneskin će počastiti gledaoce uživo premijerom svog novog singla "Supermodel", koji će biti objavljen dan ranije, u petak 13. maja.

Podsetimo, Maneskin je postao globalna senzacija od njihove prošlogodišnje pobede na Evroviziji koja se održavala u Holandiji. Njihov frontmen Damijano David postao je seks-simbol preko noći, ali radost zbog pobede na najvećem muzičkom takmičenju na svetu mogao je biti kratkog daha. Naime, odmah po proglašenju benda kao pobednika, Damijano je bio optužen da je konzumirao kokain u grin rumu, nakon čega je usledila detaljna istraga incidenta.

(B92)

BONUS VIDEO - KEBA OTKRIO DA KORISTI LASER: Negujem se prirodnim kremama, koje sam pravim

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna