JELENA PONOSNA NA MUŽA: Ivan Bosiljčić na Santoriniju završio snimanje filma "Senoviti Mediteran"

V. N.

16. 04. 2022. u 12:19

NA grčkom ostrvu Santorini završeno je snimanje filma "Senoviti Mediteran", režisera Ivana Jovića, sa Ivanom Bosiljčićem u glavnoj ulozi, koji pred gledaoce stiže iduće godine, a sada mu predstoji faza postprodukcije.

ЈЕЛЕНА ПОНОСНА НА МУЖА: Иван Босиљчић на Санторинију завршио снимање филма Сеновити Медитеран

Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

Bosiljčić, koji je ujedno i izvršni producent ostvarenja, glumi putujućeg uličnog umetnika Lazara, koji zarađuje igrajući nepomičnu skulpturu i nađe se na malom mediteranskom ostrvu. Njegov odlazak sa ostrva i povratak kući komplikuje nemogućnost sporazumevanja sa ostrvskom administracijom.

Njegovi susreti sa službenicima postaju sve čudniji i nerazumljiviji, a mučno sakupljanje dokumentacije prerasta u preispitivanje smisla života. Savlađujući prepreke birokratije, Lazar se suočava sa sopstvenim životom i smrtnošću. Scenario za ovu art haus dramu od 120 minuta, napisala je Monja Jović.

Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

- Ponosna na mog Ivana Bosiljčića - objavila je na "Instagramu" glumčeva supruga, pevačica Jelena Tomašević, koja je sa njim bila na snimanju.

- Ekipa filma "Senoviti Mediteran" je uspešno završila snimanje na Santoriniju. Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim ceo film.

Ivan Bosiljčić i režiser Ivan Jović, Foto Instagram/ivanbosiljcicofficial

Supružnici su, nakon što je pala poslednja klapa filma, ostali još nekoliko dana na Santoriniju, a Jelena je najviše bila oduševljena crnim peščanim plažama.

- Santorini je vulkansko ostrvo i prvi put u životu sam imala priliku da vidim crne peščane vulkanske plaže i stene. U ovo doba godine je voda još uvek hladna za kupanje, ali uživanja nije manjkalo - dodala je Tomaševićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!