ĆERKA BRANKA ĐURIĆA ĐURE IMA NEOBIČNO IME: Krenula je očevim stopama i izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Novosti online

07. 04. 2022. u 09:34

GLUMAC Branko Đurić Đuro jedan je od najšarmantnijih umetnika, te se njegove replike često prepričavaju i ponavljaju. Međutim, ono što mnogi nisu znali jeste to da on ima prelepu ćerku kojoj su mama i tada dali neobično ime.

ЋЕРКА БРАНКА ЂУРИЋА ЂУРЕ ИМА НЕОБИЧНО ИМЕ: Кренула је очевим стопама и израсла у праву лепотицу (ФОТО)

Foto: Aleksa Stanković

Branko i njegova supruga Tanja Ribič su svojoj ćerki dali neobično ime, odnosno nazvali su je Zala, po jednom jogurtu koji je nekada postojao na tržištu.

Maštali su o ćerki kojoj će dati baš to ime:

— Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu — otkrila je jednom prilikom majka Tanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Ona je završila glumu u Njujorku i takođe se bavi i muzikom. Igrala je u nekoliko filmova i takođe je izdala i pesme koje je komponovao njen otac.

— Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena — rekla je Zala svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

— Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli tu da ostvarim svoj san — kaže Zala o svojim studijama i životu u Njujorku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!