SAMO TVOJE PATIKE NOSIM: Folk diva JK uzvratila reperu Kanjeu Vestu

V. N.

14. 03. 2022. u 08:45

NAKON što je folk divu Jelenu Karleušu (43) na "Instagramu" zapratio bivši muž starlete Kim Kardašijan (41), Kanje Vest (44), koji se sada predstavlja kao Ye, ona ga je, brže-bolje, počastila provokativnim fotografijama na kojima na sebi nema ništa osim belih patika reperovog brenda Yezzy.

САМО ТВОЈЕ ПАТИКЕ НОСИМ: Фолк дива ЈК узвратила реперу Кањеу Весту

Foto EPA

Takođe, pokazala je i da sluša jednu njegovu pesmu, nakon čega ga je zapratila na toj društvenoj mreži.

Foto Instagram/karleusastar

Kanje je, inače, za JK prvi put čuo kada su mediji pre nekoliko godina govorili kako Kim kopira Jelenu ne samo u odevnim kombinacijama, već i u frizuri. Reper je za vikend viđen, najpre u Los Anđelesu, na košarkaškoj utakmici Lejkersa i vašingtonskih Vizardsa, a sutradan i u Majamiju, gde su snage odmerili Majami Hit i Timbervulfsi iz Minesote. Na obe utakmice bio je u društvu devojke Čeni Džouns, koja neodoljivo podseća na Kardašijanovu, koja je, pak, zvanično na "Instagramu", posle četiri meseci tajne veze, objavila da je sa komičarem Pitom Dejvidsonom (28).

Inače, Karleuša će u sredu 16. marta još jednom nastupiti u prestoničkom klubu "Kasina".

Foto Instagram/karleusastar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!