UHAPŠEN GLUMAC MAJKL MEDSEN: Pre mesec dana mu se ubio sin, a sada on završio iza rešetaka

Novosti online

25. 02. 2022. u 21:15

POZNATI glumac Majkl Medsen uhapšen je u sredu uveče jer je navodno neovlašćeno ušao u nečiji posed, prenose mediji.

УХАПШЕН ГЛУМАЦ МАЈКЛ МЕДСЕН: Пре месец дана му се убио син, а сада он завршио иза решетака

Foto: Printskrin

Vlasnik nekretnine obavestio je policiju o neovlaštenom ulasku, a policija je po dolasku uhapsila Medsena. Glumac je viđen s lisicama na rukama, kako u pratnji policije izlazi iz svoje kuće u Malibuu.

Medsen je potom prevezen u obližnju bolnicu i doveden u policijsku stanicu. Dobio je kaznu od 500 dolara za prekršaj i pušten je u četvrtak ujutru, pisalo je u policijskom izveštaju. Vest o njegovom hapšenju dolazi samo mesec dana nakon što je njegov 26-godišnji sin Hadson oduzeo sebi život iz vatrenog oružja na ostrvu Oahu.

- U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao pre nekoliko dana, rekao da je srećan. Moja poslednja poruka od njega bila je 'Volim te, tata - rekao je Medsen u izjavi za Los Ađeles Tajms prošlog meseca.

- Nisam video nikakve znakove depresije. To je tako tragično i tužno. Samo pokušavam da shvatim sve i da razumem šta se dogodilo. Imao je tipične životne izazove koje ljudi imaju s novcem, ali želeo je porodicu. Gledao je prema svojoj budućnosti, tako da je to čudno. Jednostavno ne mogu shvatiti šta se dogodilo - dodao je glumac tada.

Podsetimo, Medsen je 2019. godine osuđen na četiri dana zatvora i pet godina uslovne kazne nakon saobraćajne nesreće u Malibuu u pijanom stanju, a zbog vožnje pod uticajem alkohola uhapšen je i 2012. godine, kada je osuđen na 30 dana rehabilitacije.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)