ŽIVA LEGENDA: Al Paćino postao tema dana zbog video-klipa kako đuska (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2022. u 22:12

AL Paćino je snimljen ovih dana u Beverli Hillsu tokom jutarnje šetnje. 81-godišnji glumac je tada slušao muziku preko slušalica pa je i zaplesao.

ЖИВА ЛЕГЕНДА: Ал Паћино постао тема дана због видео-клипа како ђуска (ВИДЕО)

EPA

Fotografije sjajno raspoloženog glumca ubrzo su se proširile društvenim mrežama. Mnogi obožavaoci pisali su kako bi želeli da budu ovako vitalni u njegovim godinama.

"Kralj! Al Paćino je živa legenda", "Želim da budem poput Ala Paćina. Imam uspešnu karijeru, bogat i da trčim sa 80 godina", "Teško mi je da uopšte objasnim koliko me oraspoložio video-snimak na kojem Al Paćino pleše", "81 godina. Voleo bih da imam tvoju energiju", "Ma Al Paćino je najbolji", samo su neki od komentara na Tviteru.

Inače, glumac je nakon što je napunio 80 godina poručio kako ima snage za posao i da nema nameru da odustane od glume.

- Ono što me čini srećnim je moja želja. Da imam apetit za bilo čime, za poslom, životom. Želja je ta koja ponekad i nadvlada sam talenat -rekao je u jednom od intervjua.

Najnoviji film u kojem možemo da vidimo slavnog glumca je "House of Gucci", a ove godine bi trebalo da izađe i film "Kralj Lir" u kojem Paćino ima jednu od glavnih uloga.

BONUS VIDEO - Kakav je bio Dragan Nikolić - Gospodin mangup?

(b92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)