MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI: Glumac i lepa Crnogorka Ivana staće pred matičara, svadba na Mokroj Gori (FOTO)

Novosti online

23. 02. 2022. u 20:10

JEDAN od najuspešnijih srpskih glumaca, sada i producent Miloš Biković nije samo započeo zajednički život sa Ivanom Malić već planiraju i venčanje.

МИЛОШ БИКОВИЋ СЕ ЖЕНИ: Глумац и лепа Црногорка Ивана стаће пред матичара, свадба на Мокрој Гори (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram

Poznati glumac svadbu će napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Biković je tamo pre više od godinu dana kupio apartmane, pa će u njima biti smešteni svi gosti. U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par izgovoriti sudbonosno "da".

Bikoviću prija veza

Ivana i Miloš ranije su bili zajedno u Moskvi, a on je trenutno tamo zbog premijere njegovog novog ruskog filma "Hoću muža".  Datum venčanja još se drži u tajnosti. Iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu Bikovićevih neozbiljnih veza, oni koji ga poznaju kažu da se glumac totalno promenio, da mu veza sa Ivanom veoma prija i da je odlučio da s njom zasnuje porodicu.

Foto: Printscreen/Instagram

Brzo se smuvali

Podsetimo, Ivana i Miloš prvi put su se pojavili zajedno prošle godine na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani. Kako su mediji tada pisali, glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Inače, objavljena je i vest da su Miloš i Ivana raskinuli, a sve zbog toga jer se pojavio snimak na kojem on prisno ćarka sa javnosti nepoznatom devojkom na premijeri u Moskvi.

BONUS VIDEO - DRAGANA MIRKOVIĆ: Otkrila koju pevačicu vidi kao svoju naslednicu

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!