KAĆA ŽIVKOVIĆ NAKON SKANDALA SA SANJOM MARINKOVIĆ: Iza svega što sam rekla čvrsto stojim

Novosti online

16. 02. 2022. u 11:13

PEVAČICA Katarina Živković se nedavno naljutila na voditeljku Sanju Marinković jer je iz emisije "Magazin IN" isekla njen odgovor na temu devojaka lakog morala.

КАЋА ЖИВКОВИЋ НАКОН СКАНДАЛА СА САЊОМ МАРИНКОВИЋ: Иза свега што сам рекла чврсто стојим

Foto: Printskrin Instagram/Youtube

Iako je Kaća tražila od Sanje da joj se javno izvini, voditeljka to nije učinila, a pevačica ističe da se i posle svega ne kaje zbog svog postupka.

- Sve što mislim ja sam to rekla i napisala na svom Instagram profilu. Ne želim dalje da komentarišem iz razloga što čvrsto stojim iza svega što sam rekla. Svako dalje komentarisanje bi značilo da volim neku vrstu publiciteta - rekla je Kaća Živković.

Podsetimo, Kaća Živković je tada na svom Instagram profilu napisala:

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - napisala je pevačica i dodala:

- S obzirom na to da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen (izbačen) - to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) - to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno.

(Kurir)

BONUS VIDEO: CECA U AKVA PARKU JUGOVO: Pevačica oduševila publiku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!